Boek een tuinman is een initiatief van Baken

Wij weten wat écht werken in het groen is

Baken is een groenbedrijf in Broechem met een ruime expertise in ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van tuinen en groenzones. Het bedrijf telt circa 300 vaste klanten in de regio groot-Antwerpen.

Maatschappelijk verantwoord

Al 40 jaar staat Baken voor een maatschappelijk verantwoorde aanpak waarmee het in elk project het verschil maakt. Die aanpak uit zich in een duurzaam en ecologisch groenbeheer. Altijd en overal. Of het nu gaat om privétuinen, openbare domeinen, bedrijfsgroen, scholen en rusthuizen, industriezones of stadstuinen.  

Tuinonderhoud en -aanleg

Baken biedt een ruim aanbod in tuinonderhoud en -aanleg. Wij doen daarvoor een beroep op klassieke tuinonderhoudsploegen, ploegen voor het stillere - lees elektrische - tuinonderhoud, ploegen die gespecialiseerd werk uitvoeren en een tuinarchitect voor deskundig tuinadvies. Een eigen onderhoudsdienst neemt bij Baken dagelijks de nazorg van 300 tuinmachines op zich.

Heldere prijzen

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat is het motto en dat uit zich onder meer in transparante prijzen. Zo weet iedereen wat hij van ons mag verwachten.

We hechten veel belang aan onze bedrijfscultuur. Dit zijn onze drie bedrijfswaarden:

  • Teamspirit: samen staan we sterk
  • Verantwoordelijkheid: respect voor materiaal, omgeving, klant, collega en gemaakte afspraken
  • Rendabiliteit: een economisch correcte manier van werken en de nodige investeringen in medewerkers, nieuwe technieken en machines

Baken maakt groen terug écht ‘groen’. Onze winsten gebruiken we om doorgedreven te investeren in mens & milieu. We helpen onze klanten met milieuvriendelijke producten en diensten die tuinen en groenzones ‘natuurlijk’ onderhouden.

Dankzij deze aanpak zijn wij elke dag op een eerlijke en maatschappelijk verantwoorde manier bezig met groen. Met sterk groenwerk op naar een beter leefmilieu!